صفحه اصلي  |  درباره ما  |  حضور بين‌المللي  |  تماس با ما  |  English

جستجو در سايت:

 

يادداشت

نخستین شماره سال جدید در پایان نه سال فعالیت مداوم و انتشار نود و نهمین شماره نشریه  فناوری  و توسعه صنعت بسته بندی، پیش روی شماست. هم زمان با نمایشگاه صنایع غذایی، کشاورزی و صنایع وابسته، آگروفود تهران در خردادماه، یکصدمین محصول این مجموعه با تدارکی ویژه در اختیار مخاطبان همیشه همراه نشریه قرار خواهد گرفت.

ادامه مطلب >>

كتاب


براي تهيه كتاب با شماره تلفنهاي
۶۶۴۶۲۹۰۳ - ۶۶۴۶۲۹۳۳
تماس بگيريد.

ويژه‌نامه PET

شماره چهل - سال هفتم - اردیبهشت ماه ۱۳۹۳



ويژه‌نامه دنياي كارتن

سال اول - شماره پنجم





 

نسخه قابل چاپ
مجله فناوري و توسعه صنعت بسته‌بندي - شادلي طرفدار حقوق مصرف کنندگان

شادلي طرفدار حقوق مصرف کنندگان


براي آفرينش يک محصول توان فکري و قواي همکاري بسيار بالائي مد نظر گرفته مي شود . دست اندرکاران يک حرکت ، همگي پشت به پشت هم مي ايستند تا بتوانند با خلق يک جاودانه حرکت خود را با جوهري استوار براي هميشه در صحنه روزگار حک کنند.هنر هنرمندان در جوار منطق پوياي تفکرات روشن و آينده نگر در کنار هم استوارتر مي شوند.  در کنار تلاش دست اندرکاران آبميوه هاي شادلي وارد بازار شدند و چون ساير آبميوه هاي داخلي و خارجي در اکثريت مراکز فروش شاهد حضوراين مارک از ابميوه نيزبوديم.

آگاهي و اطلاع از چگونگي کيفيت محصولات علاوه بر ساختار ظاهري که همان بسته بندي را شامل مي شود ، به محتوي درون بسته ها نيز مربوط مي شود چراکه اطمينان از سالم بودن آبميوه و تهيه ا صولي محصولات و گذراندن تمامي مراحل آزمايشگاهي واحد کنترل کيفيت از حقوق مسلم مصرف کنندگان مي باشد. به همين منظور مي بايست همزمان با بالا بردن سطح آشنائي خانواده ها با انواع آبميوه هاي موجود در بازار ، مصرف محصولات آبميوه نيز مناسب با درامد خانواده ها افزايش يابد .از طرفي افزايش آگاهي مصرف کننده نسبت به سلامتي محصول و درک وي از اينکه ...محصولات آبميوه نسبت به ساير نوشيدني ها مغذي تر مي باشد ، بايد در سطح عمومي و تمامي طبقات اجتماع انتخاب و اجرا گردد.

واحد کنترل کيفيت شرکت اروم نارين فضائي از پاکتهاي تتراپک آبميوه را جهت درج افتخارات و استانداردهاي جهاني استفاده کرده است . تلاش براي دستيابي به استانداردهاي جهاني و ارائه مدارک عيني از تمامي کنترل هاي انجام شده در مراحل توليد آبميوه نظير استاندارد سيستم مديريتي ISO ، وسيستم تضمين سلامت مصرف کننگان HACCP همگي به منظور حفظ حقوق مصرف کنندگان در راستاي انجام يک حرکت به سوي پيشرفت و جهاني تر شدن مصرف آبميوه هاي ايراني مي باشد. ايجاد فرهنگ صحيح مصرف آبميوه در کنار توليد موفق اين محصول وظيفه بزرگي است که در جهت دهي به اهداف شادلي بسيار موثر بوده است. اطلاع از ماهيت واقعي آبميوه ها تنها با چشيدن طعم و آشاميدن آنها انجام نمي گيرد، بلکه توجه مصرف کننده به نوشتار شامل تاريخ توليد و انقضا و نوع مواد تشکيل دهنده براي تهيه آبميوه ها ، از نکاتي است که کمتر از سوي مصرف کنندگان مورد بررسي قرار مي گيرد.افزايش آگاهي پيرامون بالا بودن ارزش غذايي آبميوه نسبت به نوشابه ها دست اندرکاران و صاحب نظران تتراپريزماي شادلي را برآن داشت تا تنوع محصولات خود را گسترش داده و برخلاف محصولات معمولي موجود از آبميوه هاي مخلوط با طعم جديد و مردم پسند استفاده کنند که اين عامل علاوه بر تقويت صادرات باعث مساعدت در اين امر شده و از طرف ديگر باعث افزايش مقبوليت توليدات داخلي از نظر استانداردهاي سلامتي ، مواد غذايي مي شود.

آبميوه هاي طبيعي شادلي داراي استانداردهاي جهاني بوده و با حفظ کيفيت و سلامت محصول با بسته بندي تتراپريزمابا داشتن تسهيلات جديد پروسه مواد غذايي مسير جديدي را در صنعت ارائه آبميوه هايي با کيفيت برتر به همراه کنترل کيفي دقيق در برابر ديدگاه صاحبان صنايع گشوده است.بخوان ، بدان و آگاهانه بنوش . از شادلي آغاز شده و اميد است فرهنگ مصرف صحيح در سراسر اين گيتي به اجرا درايد.

بسته بندي
بسته بندي مواد غذايي هميشه مهم بوده و خواهد بود. اهميت بسته بندي بر ما نيز پوشيده نيست چراکه يکي از عوامل طولاني تر کردن ماندگاري محصولات غذايي مي باشد و علاوه بر ايجاد جاذبه جهت فروش محصول قادر است از تاثير عوامل محيطي بر روي فراورده هاي غذايي جلوگيري کرده که در نتيجه مانع از فساد محصول خواهد شد و علاوه بر تمامي اين موارد در سهولت حمل و نقل سهم بسزايي دارد.پس بسته بندي مهم است چراکه عرضه محصولات و بيان کيفيت و کميت و نهايتاً فروش آن به اين بستگي دارد که آن محصول را درون چه فضايي محصور خواهد کرد.

بسته بندي اسپتيک
تعريف : بسته بندي يک محصول استريل تحت شرايط کاملاً استريل و در ظروف استريل
اين نوع بسته بندي در مورد مواد غذايي حائز اهميت است چراکه هميشه عامل ضرر و زيان محصولات غذايي ، باکتري ها و ارگانيسم هاي هوازي بوده اند که نقش اصلي را در فساد محصول غذايي برعهده داشته اند و اگر اين عوامل ميکروسکوپي از محيط مواد غذايي به دور مانده ودسترسي به فرآورده هاي غذايي نداشته باشند ، محصولاتي با ماندگاري بالا توليد و به بازار عرضه خواهد شدکه شرکت اروم نارين توليد کننده آبميوه هاي شادلي توانسته با اين نوع بسته بندي محصولات خود را با ماندگاري بالا و بدون نياز به مواد نگهدارنده حفظ کند. از روش بسته بندي اسپتيک استفاده مي شود.به اين منظور که در تمامي شرايط محصولمان به صورت کاملاً استريل و با اطمينان صد درصدعاري ازهرگونه ارگانيسم عامل ايجاد فساد ، به بازارهاي جهاني عرضه شوند.

شادلي يک تتراپک منحصربه فرد
تتراپک يک نوع بسته بندي اسپتيک مي باشد که جهت آبميوه جات و محصولات لبني مانند شيرهاي استريل و شيرهاي طعم دار استريل و نيزمحصولات ويژه اي مانند سويا استفاده مي شود.
هدف از به کارگيري فرآيند بسته بندي تتراپک ، فراهم آوردن امکان بسته بندي نوشيدني ها بدون نياز به مواد نگهدارنده و افزايش ماندگاري آبميوه ها مي باشد.امروزه جديدترين نوع بسته بندي به نام بسته بندي تتراپک در جهان شناخته شده است. براين اساس محصولات در قوطي هاي 4 گوش چند لايه اي به نام تتراپک بسته بندي مي شوند.از ميان بسته بنديهاي تتراپک ، بسته بندي تتراپريزما جديدترين و آخرين تکنولوژي تتراپک در جهان را به خود اختصاص داده است.بسته بندي 8 وجهي يا تتراپريزما مزاياي بسياري نسبت به ساير انواع تتراپک دارد . يکي از مهمترين ويژگي آنها شکل منحصر به فرد و کاملاً نو و جديد آن مي باشد. اين نوع بسته بندي به راحتي در دست جابجا شده و قابليت حمل بالائي دارد و نيز به دليل 8 وجهي بودنش در برابر ضربات در حين حمل و نقل مقاوم تر مي باشد.
بسته بندي تتراپريزما از 7 لايه تشکيل شده که اين لايه ها از درون به بيرون عبارتند از :
1- دو لايه پلي اتيلني مجاور با محصول
     2- فويل آلومينيوم
     3- لايه پلي اتيلني مياني
     4- دو لايه مقوا
     5- لايه پلي اتيلني مجاور به هوا  

چندين تيم فعال ، کنترل و مراقبت از تمامي تکه هاي وجودي شادلي را برعهده دارند . از زمان ورود ميوه هاي خام ، توليد کنسانتره و آبميوه ، بسته بندي ؛ بارگيري و فروش همگي تحت کنترل افرادي متخصص  و کاردان صورت مي گيرد.نقش کنترل کيفيت آزمايشگاه شرکت اروم نارين در اين ميان از همه ارگان هاي ديگر مهم تر و سنگين تر است که با وجود افرادي متخصص و کاردان وظيفه خود را به نحواحسن انجام مي دهند.کنترل آزمايشگاهي برفرايند توليد تتراپريزماي شادلي بسيارنيرومند و دقيق است. چراکه تمامي اجزاء تتراپريزماي شادلي از انتخاب ميوه ها تا شکل نهايي و لايه پلي اتيلني مصرفي از نظر آزمايشگاه کنترل شده و بعد از تائيد اين واحد به مصرف توليد آبميوه هاي شادلي مي رسند .شادلي بعد از توليد نيز دور از تيررس آزمايشگاه نخواهد بود چراکه بعد از توليد بايد بسياري از تتراپريزماهاي شادلي گشوده  ، طعم آنها دوباره بررسي و از تمام اين نمونه ها به منظورکشت ميکروبي نمونه برداري به عمل آيد. سرانجام بعد از 20 روز قرنطينه ، شادلي وارد بازار خواهد شد.

تتراپريزماي شادلي در کنار گواهينامه هاي استاندارد ISO9001و گواهي تضمين سلامت محصول HACCP يک محصول سالم و طبيعي است.نشان HACCP ، ارزشمند ترين گواهي تضمين سلامت محصول مي باشد که بر روي تتراپريزماهاي شادلي به خوبي نمايان است ، چراکه شادلي يکي از موفق ترين اجراکنندگان اين سيستم در سطح ايران است.

شادلي طرفدار حقوق مصرف کنندگان
با تلاش دست اندرکاران آبميوه هاي شادلي وارد بازار شدند و چون ساير آبميوه هاي داخلي و خارجي در اکثريت مراکز فروش شاهد حضوراين مارک از ابميوه نيزبوديم.
آگاهي و اطلاع از چگونگي کيفيت محصولات علاوه بر ساختار ظاهري که همان بسته بندي را شامل مي شود ، به محتوي درون بسته ها نيز مربوط مي شود چراکه اطمينان از سالم بودن آبميوه و تهيه ا صولي محصولات و گذراندن تمامي مراحل آزمايشگاهي واحد کنترل کيفيت از حقوق مسلم مصرف کنندگان مي باشد. به همين منظور مي بايست همزمان با بالا بردن سطح آشنائي خانواده ها با انواع آبميوه هاي موجود در بازار ، مصرف محصولات آبميوه نيز مناسب با درامد خانواده ها افزايش يابد .از طرفي افزايش آگاهي مصرف کننده نسبت به سلامتي محصول و درک وي از اينکه ...محصولات آبميوه نسبت به ساير نوشيدني ها مغذي تر مي باشد ، بايد در سطح عمومي و تمامي طبقات اجتماع انتخاب و اجرا گردد.

واحد کنترل کيفيت شرکت اروم نارين فضائي از پاکتهاي تتراپک آبميوه را جهت درج افتخارات و استانداردهاي جهاني استفاده کرده است . تلاش براي دستيابي به استانداردهاي جهاني و ارائه مدارک عيني از تمامي کنترل هاي انجام شده در مراحل توليد آبميوه نظير استاندارد سيستم مديريتي ISO ، وسيستم تضمين سلامت مصرف کننگان HACCP همگي به منظور حفظ حقوق مصرف کنندگان در راستاي انجام يک حرکت به سوي پيشرفت و جهاني تر شدن مصرف آبميوه هاي ايراني مي باشد. ايجاد فرهنگ صحيح مصرف آبميوه در کنار توليد موفق اين محصول وظيفه بزرگي است که در جهت دهي به اهداف شادلي بسيار موثر بوده است. اطلاع از ماهيت واقعي آبميوه ها تنها با چشيدن طعم و آشاميدن آنها انجام نمي گيرد، بلکه توجه مصرف کننده به نوشتار شامل تاريخ توليد و انقضا و نوع مواد تشکيل دهنده براي تهيه آبميوه ها ، از نکاتي است که کمتر از سوي مصرف کنندگان مورد بررسي قرار مي گيرد.افزايش آگاهي پيرامون بالا بودن ارزش غذايي آبميوه نسبتبه نوشابه ها دست اندرکاران و صاحب نظران تتراپريزماي شادلي را بران داشت تا تنوع محصولات خود را گسترش داده و برخلاف محصولات معمولي موجود از آبميوه هاي مخلوط با طعم جديد و مردم پسند استفاده کنند که اين عامل علاوه بر تقويت صادرات باعث مساعدت در اين امر شده و از طرف ديگر باعث افزايش مقبوليت توليدات داخلي از نظر استانداردهاي سلامتي ، مواد غذايي مي شود.

آبميوه هاي طبيعي شادلي داراي استانداردهاي جهاني بوده و با حفظ کيفيت و سلامت محصول با بسته بندي تتراپريزمابا داشتن تسهيلات جديد پروسه مواد غذايي مسير جديدي را در صنعت ارائه آبميوه هايي با کيفيت برتر به همراه کنترل کيفي دقيق در برابر ديدگاه صاحبان صنايع گشوده است.

 

 

براي دريافت فايل PDF اين مطلب اينجا را كليك كنيد.


نقل مطالب با حفظ حقوق معنوي مجله و با اشاره به مشخصات كامل مقاله بلامانع است.




 

شماره آينده
شماره پياپي ۱۰۰ - سال دهم - ارديبهشت ‌ماه ۱۳۹۳


شماره جديد
شماره پياپي ۹۹ - سال دهم - فروردين‌ماه ۱۳۹۳


صفحات زرد
صفحات زرد - شماره پياپي ۹۹ - سال دهم - فروردين‌ماه ۱۳۹۳


East AfriPack 2014
آذر هولوگرام
صفحه اصلي  |  درباره ما  |  اشتراک  |  تبليغات  |  نقشه سايت  |  تماس با ما

© کليه حقوق اين سايت متعلق به مجله
فناوري و توسعه صنعت بسته بندي مي‌باشد.